Eğitim Fakültesi’ne yeni UFUK

Eğitim Fakültesi’ne yeni UFUK

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, kurmay kadrosunun ardından fakültelerin yeni dekanlarını da belirlemeye başladı.

Eğitim Fakültesi’ne yeni UFUK

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, kurmay kadrosunun ardından fakültelerin yeni dekanlarını da belirlemeye başladı.

Eğitim Fakültesi’ne yeni UFUK
Editor: admin
05 Kasım 2020 - 14:46

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, kurmay kadrosunun ardından fakültelerin yeni dekanlarını da belirlemeye başladı. Rektör Çomaklı, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Dr. Ufuk Şimşek’i atadı. Fakültenin başarılı öğretim üyelerinden olan Ufuk Şimşek, lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde tamamlayarak mezun olmuş, yüksek lisans ve doktorasını da, yine Atatürk Üniversitesi bünyesinde tamamlamıştı. Öğrencileri kadar akademisyenler arasında da sevip sayılan Prof. Dr. Şimşek’in Eğitim Fakültesi Dekanlığı’na atanması, kendisini tanıyanlara büyük sevinç yaşattı. Akademik kariyeri başarılarla dolu olan ve dekanlık görevini de büyük bir özveriyle yürüteceğine inanılan Prof. Dr. Ufuk Şimşek’e tebrik ve kutlama mesajları yağıyor.

ŞİMŞEK: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nin yeni dekanı olan Prof. Dr. Ufuk Şimşek, kendisine tevdi edilen bu göreve layık olmak için elinden geleni yapacağını ifade ederek, “Bu saatten sonra bize düşen en büyük sorumluluk; bizi bu göreve layık görenleri mahcup etmemektir. Üniversitemiz, öğrencilerimiz, memleketimiz, bölgemiz ve ülkemiz için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bize bir ilim, irfan ve tefekkür yuvası olan Atatürk Üniversitemizin markalaşma sürecine katkıda bulunma fırsatı verdiği için kıymetli büyüğümüz ve saygıdeğer rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ömer Çomaklı Hocamıza da yürekten teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

PROF. DR. UFUK ŞİMŞEK KİMDİR

1978 yılında Erzurum ili Pasinler İlçesi Ardıçlı Köyü’nde doğdu. İlköğrenimini

Ardıçlı Köyü’nde, orta öğrenimini Horasan İlçesinde ve lise eğitimini ise Erzurum’da

tamamladı. 1996 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf

Öğretmenliği Bölümüne girdi. 2000 yılında bu programdan mezun olarak aynı yıl

Erzurum ili Narman ilçesine sınıf öğretmeni olarak atandı. 2002 yılında yüksek lisansını 2008 yılında ise doktora eğitimini tamamladı. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi alanında, 2014 yılında Doçent, 2019 yılında ise Profesör oldu. Şimşek, öğretmen yetiştirme, öğretim metotları ve vatandaşlık eğitimi alnında çalışmaktadır. Uluslararası ve ulusal alanda çok sayıda makale, bildiri ve kitabı bulunmaktadır. Şimşek evli olup 2 çocuk babasıdır. İyi derecede ingilizce bilmektedir

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Atay’ı ziyaret etti..
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan...
MNG'de indirim günleri başladı!
MNG'de indirim günleri başladı!