GERİ SAYIM BAŞLADI

GERİ SAYIM BAŞLADI

Genel Kurul toplantısında “B.B. Erzurumspor’un Kulüp Başkanı kim olacak?” sorusu cevabını bulmuş olacak.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Genel Kurul toplantısında “B.B. Erzurumspor’un Kulüp Başkanı kim olacak?” sorusu cevabını bulmuş olacak.

GERİ SAYIM BAŞLADI
Editor: admin
15 Haziran 2021 - 10:05

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da kongre için geri sayım başladı. Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Genel Kurul toplantısında “B.B. Erzurumspor’un Kulüp Başkanı kim olacak?” sorusu cevabını bulmuş olacak. Başkanlığa aday olduğunu açıklayan Ali Demirhan’ın çalışmalara start verdiği öğrenilirken, yönetim listesinin kimlerden oluşacağı ve kulüp için nasıl bir yol haritası sunacağı merak ediliyor. Mevcut Başkan Ömer Düzgün’ün aday olup olmayacağı henüz bilinmezken, bugün ya da yarın safların netleşmesi bekleniyor. Erzurumsporlu taraftarlar, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in süreçteki tavrının nasıl olacağını merak ederken, büyük çoğunluk, Sekmen’in kulübü sahipsiz bırakmaması gerektiğini düşünüyor. Mavi beyazlı taraftarlar, kongre sürecindeki belirsizliğin bile Sekmen olmadan takımın düşeceği durumu özetlemeye yettiğini ifade ederek, “Kim ne derse desin, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in eli kesinlikle kulübün üzerinde olmak zorundadır” görüşünü paylaşıyor.

BUNUN ADI SADECE MACERA OLUR

Ali Demirhan’a tek başına kurtarıcı gözüyle bakmanın yanlış olduğunu vurgulayan Erzurumsporlu taraftarlar, “Ali Demirhan’ı başkanlık yaptığı dönemde başarılı kılan da yine Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in maddi ve manevi destekleri olmuştur. Eğer Mehmet Sekmen olmadan Ali Demirhan’ın başarılı olacağını düşünenler varsa gerçekten yanılıyorlar. Çünkü Ali Demirhan’ın uçmak için kullandığı kanatlar, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’le Büyükşehir Belediyesi’nin kanatlarıydı. Bu yüzden Sekmen olmadan Ali Demirhan’dan aynı performansı göstermesini beklemek saflık olur. Ama bu gerçeği illa da yaşayarak görmek isteyenler var. Fakat bilinmeli ki, böyle bir sürecin sonunda Erzurumspor kazanan değil, tam tersine kaybeden olur. Çünkü Sekmen’siz bir Erzurumspor’a Ali Demirhan’ın yapacağı başkanlık sadece ve sadece macera olur” şeklinde konuştular.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Aydemir
    2 yıl önce
    Hayır niye öyle düşünüyorsunuz belki ali BAŞKAN daha hayırlı olur ama bunuda unutmayın Ali başkan Mehmet sekmenle başkanla beraber çalışmayı çok istiyor ama mehmet başkan uzak kaçıyor niye kulüp 2 yıl üst üste kümeye düştü mehmet sekmen başkan niye kurtarmadı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halis Topal Erzurum'da basınla bir araya geldi.
Halis Topal Erzurum'da basınla bir araya geldi.
“Sudan Ucuz” sözü hayal oldu.
“Sudan Ucuz” sözü hayal oldu.