Erzurum’da trafik kazası: 3 ölü
Erzurum’da feci kaza: Yol genişletme çalışması yapılan alana düşen otomobilde 3 kişi hayatını kaybetti
Gazete Güneş / Erzurum’un Oltu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yol genişletme çalışmasının sürdüğü alana düşen otomobilde bulunan 3 kişi yaşamını yitirdi.
Kaza, Oltu-Erzurum kara yolunun Aksu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol genişletme çalışmalarının devam ettiği bölgeye düştü.
Kazanın ardından olay yerine ekipler sevk edildi. Araçta bulunan Canpolat K., Ahmet Emin Ö. ve Yiğit Can Ç. olay yerinde hayatını kaybetti.
Vatandaşlar yolda kalıcı önlem istiyor
Kazanın meydana geldiği güzergâhta son yıllarda çok sayıda ölümlü ve yaralamalı trafik kazasının yaşandığı belirtiliyor. Bölge sakinleri, özellikle yolun tehlike oluşturan bölümlerinde daha kapsamlı güvenlik önlemlerinin alınmasını istiyor.
Vatandaşlar, yıllardır kazalarla gündeme gelen yolda mevcut tedbirlerin yetersiz kaldığını belirterek, kaçış rampası gibi önlemlerin yanı sıra yolun tamamen güvenli hale getirilmesi için çalışmaların bir an önce tamamlanması çağrısında bulundu.
“Artık yeni kazalar yaşanmasın”
Bölge sakinleri, geçmiş yıllarda seçim dönemlerinde güzergâh için tünel yapılacağı yönünde çeşitli sözler verildiğini hatırlatarak, kalıcı bir çözüm beklediklerini ifade etti.
Vatandaşlar, “Artık yeni kazaların yaşanmasını ve canların yanmasını istemiyoruz. Bu yola kalıcı bir çözüm bulunmasını istiyoruz” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.





Benzer Haberler
ERZURUM’DA ZAFERİN HAMLELERİ SATRANÇ TAHTASINDA!
Ağustos ayında şaşırtan görüntü: Palandöken doluyla beyaza büründü
Yükseköğretimde yeni dönem: Üniversite-sektör iş birliği güçleniyor
Gülistan Doku soruşturmasında 3 şüpheli adliyeye sevk edildi
Erzurum’da trafik kazası: 3 ölü
Elmalı: Hızlı Tren için en iyimser tarih 2034-2035, gerçekçi tablo 2040'ları bulur
“5 Bin 137 Metrede ETÜ Gururu”
Demokrat Parti kurmayları Erzurum’un geleceğini masaya yatırdı.