İYİLİK Mİ, REZİLLİK Mİ?

İYİLİK Mİ, REZİLLİK Mİ?

MÜSİAD’ın Erzurum’da Ramazan ayı boyunca yaptığı gıda yardımını adeta şova dönüştürmesi büyük tepki topladı.

İYİLİK Mİ, REZİLLİK Mİ?

MÜSİAD’ın Erzurum’da Ramazan ayı boyunca yaptığı gıda yardımını adeta şova dönüştürmesi büyük tepki topladı.

İYİLİK Mİ, REZİLLİK Mİ?
Editor: admin
02 Haziran 2020 - 11:57

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Erzurum’da Ramazan ayı boyunca yaptıkları gıda yardımını adeta şova dönüştürmeleri büyük tepki topladı. İhtiyaç sahibi ailelerin üzerinde MÜSİAD yazılı yardım kolilerini alırken görüntülenmesi ve bu görsellerin medyaya servis edilmesi, Erzurum’da eleştiri konusu oldu. Medyaya servis edilen fotoğraflarda MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir de dahil olmak üzere birçok yöneticinin ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardım kolilerini dağıtırken verdikleri pozlar görünüyor. Erzurum kamuoyu, “Sağ elin verdiğini, sol el görmemeli!” şeklindeki ilahi ölçüye rağmen MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin yardım işini adeta şova dönüştürmesi, üyelerini de rahatsız etti.

 

MÜSİAD ETKİNLİĞİNİ GİDEREK KAYBEDİYOR!

Kamuoyu, MÜSİAD’ın Erzurum’daki etkinliğini sürekli kaybeden bir sivil toplum kuruluşu haline geldiğini belirterek, “Ramazan ayı boyunca 2 bin aileye gıda kolisi dağıtan MÜSİAD, bunu fotoğraflarla medyaya servis ederken, ihtiyaç sahibi ailelerin fotoğraflarını kullanmamalıydı. Sırf yoksul ailelere yardım ediyor olmak, hiç kimseye onları rencide etme hakkını vermez” diye konuştu.

MÜSİAD’ın hiçbir üyesinin böyle bir hataya düşmemesi gerekirken, Şube Başkanı Fuat Demir’in bu yanlışta başı çektiğini dile getiren Dadaşlar, “Fotoğraflar arasında Şube Başkanı Fuat Demir’e ait olan kareler de var. Demek ki, hatayı en başta yapan MÜSİAD Şube Başkanı Fuat Demir’in kendisi olmuş” dediler.

 

FUAT DEMİR TAKDİR EDİLMEYİ Mİ BEKLİYOR?

Vefa Sosyal Destek Grubu’nun aylardır kapı kapı dolaşıp yardım yaptığını hatırlatan Erzurum kamuoyu, “Fakat MÜSİAD, üstelik de üzerine koca koca harflerle MÜSİAD yazılı kolilerle gıda yardımı dağıtmış. Belki bunun bir sakıncası olmayabilir ama o kolilerin ihtiyaç sahiplerine teslim edildiği anların görüntülenerek basına servis edilmesi, yapılan işin kıymetini de ortadan kaldırmıştır. Eğer Fuat Demir bu şov organizasyonu için tebrik ve takdir bekliyorsa, kesinlikle çok yanılıyor. Çünkü bu tutum ve davranışın takdir edilecek hiçbir tarafı yok!” diye konuştular.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Atay’ı ziyaret etti..
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan...
MNG'de indirim günleri başladı!
MNG'de indirim günleri başladı!