MAVİ-BEYAZ MUAMMA

MAVİ-BEYAZ MUAMMA

B.B. Erzurumspor’un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’in açıklamaları, mavi beyazlı kulübün kongre sürecini bambaşka bir boyut kazandırdı.

MAVİ-BEYAZ MUAMMA

B.B. Erzurumspor’un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’in açıklamaları, mavi beyazlı kulübün kongre sürecini bambaşka bir boyut kazandırdı.

MAVİ-BEYAZ MUAMMA
Editor: admin
09 Haziran 2021 - 16:12

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve B.B. Erzurumspor’un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’in açıklamaları, mavi beyazlı kulübün kongre sürecini bambaşka bir boyut kazandırdı. Takımdan elini çektiğini açıklamasının ardından başkanlık için adı geçenlerin büründüğü sessizlik, son günlerde adeta bilmeceye dönüştü. Ali Demirhan’ın kafa karıştıran açıklamalarının yanında yönetime aday olan bir diğer isim Kürşat Karakaş’tan da henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ali Demirhan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yönetimi oluşturduğunu ve 17 Haziran’da kongre için Erzurum’da olacağını açıkladı. Demirhan’ın yine geçenlerde paylaştığı bir mesajı sonradan kaldırması, taraftarın kafasını karıştırmış ve sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki toplamıştı. Aynı Demirhan’ın daha sonra Erzurum’a geleceğini açıklaması, sürece esrarengiz bir hava katarken, taraftarlar ise, bu durumun artık sıkıcı olmaya başladığını ifade etti.

DEMİRHAN’IN AÇIKLAMA BORCU VAR

Erzurumsporlu taraftarlar, Mehmet Sekmen’in kulüpten elini çekeceğini açıklamasıyla birlikte belirsizliğe bürünen sürecin halen daha netlik kazanmadığını dile getirerek, “Ali Demirhan, 17 Haziran’da Erzurum’a geleceğini söylüyor, ancak yönetim tarzı, ilkeleri nedir, yönetim için nasıl bir hazırlık süreci geçiriliyor, plan ve program nasıl şekillenecek, hiç kimse bilmiyor. Demirhan’ın öncelikle camiayı ikna etmesi ve kafasında nasıl bir yönetim şeması var, onu açıklaması gerekiyor. Bu işler öyle ‘ben geliyorum’ demekle olmuyor. Kulübü kim ya da kimler nasıl yönetecek, bunu bilmek hepimizin hakkı. Transfer politikasından teknik direktöre, kulübün mali yapısından oluşturulacak yeni bütçesine varıncaya kadar nasıl bir yol haritası izlenecek, madde madde-açıklanmalı ve camiaya izah edilmelidir” diye konuştular.

TUTARSIZLIK DİZ BOYU!

Öte yandan tartışmalar sürerken, dikkat çeken bir başka konu ise, yakın bir zamana kadar Mehmet Sekmen’in varlığından şikâyet edenlerin yeniden Mehmet Sekmen etrafında saf tutmaya çalışmaları oldu. Yaşanan belirsizliğin kulübü iyice çıkmaza sokacağını anlayan söz konusu çevreler, bu kez de Başkan Sekmen’in aldığı kararı gözden geçirmesi ve takıma yeniden çıkması gerektiği yönünde görüş belirtmeye başladı. Bu tutarsızlık, Erzurumspor sevdalılarının gözünden kaçmazken, sosyal medyada şimdiden Mehmet Sekmen sesleri yeniden yükselmeye başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Halis Topal Erzurum'da basınla bir araya geldi.
Halis Topal Erzurum'da basınla bir araya geldi.
“Sudan Ucuz” sözü hayal oldu.
“Sudan Ucuz” sözü hayal oldu.