Refahlı yöneticilere teşekkür belgesi

Refahlı yöneticilere teşekkür belgesi

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Nejdet Aydın, ilçe ve teşkilat yöneticilerini unutmadı.

Refahlı yöneticilere teşekkür belgesi

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Nejdet Aydın, ilçe ve teşkilat yöneticilerini unutmadı.

Refahlı yöneticilere teşekkür belgesi
Editor: admin
29 Aralık 2019 - 22:50

Yeniden Refah Partisi (YRP) Erzurum İl Başkanı Nejdet Aydın, ilçe başkanları ve teşkilat yöneticilerini teşekkür belgesiyle ödüllendirdi. Başkan Aydın, “Biz bir aileyiz ve yine biz birlikte güçlüyüz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın, geçtiğimiz ay Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdiği Erzurum İl Başkanı Nejdet Aydın da, ilçe ve teşkilat yöneticilerini unutmadı. Erzurum’da kısa bir süre içerisinde ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Yeniden Refah Partisi’nin yöneticilerine teşekkür belgesi veren Aydın, “Bizde gayret Allah rızası için. Biz hizmeti halk için yaparak, Hakk’ın rızasını kazanacağımıza inanmış bir siyasi anlayışız. Bizimki gönül seferberliği ve bir gönül hizmetidir. Gönülleri kazanmak için de, kutlamak, takdir ve taltif etmek gerekir” diye konuştu.

AYDIN, YÖNETİCİLERİNİ UNUTMADI

Yeniden Refah Partisi’nin en üst düzey yöneticisinden en alttakine varıncaya kadar her bir mensubunun övgüye ve takdire değer olduğunu dile getiren Erzurum İl Başkanı Nejdet Aydın, “Teşkilatlarımızın her bir mensubunun yüreğinde, bu milleti çin hizmet üretme ve milletin müşkülünü giderme arzusu yatıyor. Gayretimiz bunun için, çalışmamız bunun için, koşturmamız bunun için” şeklinde konuştu.

Bu anlayıştan yola çıkarak partisinin tüm ilçe ve teşkilat yöneticileriyle divan toplantısında bir araya gelen İl Başkanı Aydın, çalışma arkadaşlarını Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi. İlçe başkanlarının tamamının hazır bulunduğu toplantıda, kurmaylarına emekleri ve çalışmaları için teşekkür etti.

REFAHLI KURMAYLARIN BİRLİK VURGUSU

Yeniden Refah Partisi’nin ilçe ve teşkilat başkanları ise, Erzurum’da büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını beliretrek, İl Başkanı Nejdet Aydın’ın, partinin teşkilatlanması noktasında bütün imkanlarını seferber ettiğini dile getirdiler.

Refahlı yöneticiler, “Biz bu yola gönlümüzü ve ömrümüzü adadık. Erzurum için, bölgemiz için, ülkemiz ve yarınlarımız için çalışmaya ve koşturmaya yeminliyiz. Allah’ım gayretimizi daim kılsın, birlik ve beraberliğimizi kaim kılsın” ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Atay’ı ziyaret etti..
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan...
MNG'de indirim günleri başladı!
MNG'de indirim günleri başladı!