Dadaşlardan federasyona mesaja var!

Dadaşlardan federasyona mesaja var!

Erzurumspor maçının ertelenmesini isteyen Keçiörengücü’ne Dadaşlardan tepki yağıyor.

Dadaşlardan federasyona mesaja var!

Erzurumspor maçının ertelenmesini isteyen Keçiörengücü’ne Dadaşlardan tepki yağıyor.

Dadaşlardan federasyona mesaja var!
Editor: admin
09 Şubat 2020 - 10:30

Hava muhalefeti yüzünden Erzurum’a ulaşamadıklarını gerekçe göstererek Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Erzurumspor maçının ertelenmesini isteyen Keçiörengücü’ne Dadaşlardan tepki yağıyor. Sezon başından bu yana Erzurum’a gelen tüm takımların şehre maç gününden en az iki gün önce ulaştıklarını hatırlatan Erzurumsporlu taraftarlar, “Keçiörengücü durmuş-durmuş, Erzurum’a gelmek maça bir gün kala akıllarına gelmişse, bu da onların kendi sorunu” diyerek, maçın ertelenmesi yönündeki taleplerin dikkate alınmaması çağrısında bulundu. Taraftarlar, “Bizim takımımız deplasmanlara nasıl ki günler öncesinden gidiyorsa, onlar da Erzurum’a Cuma gününden gelseydiler. Bu kesinlikle haklı bir gerekçe olamaz. Şu anda yola çıksalar karayolu ile bile Erzurum’a rahatlıkla gelebilirler” diye konuştular.

TARAFTARLARDAN FEDERASYONA ÇAĞRI

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Keçiörengücü’nün maç erteleme talebini dikkate bile almaması gerektiğini vurgulayan taraftarlar, “Sahada sorun olsa anlarız, maçın devam etmesini imkansız hale getiren koşullar olsa, yine anlarız. Ama rakip takım maçın başlamasına 24 saatten az kala yola çıkmış ve kar yağışı dolayısıyla uçuş iptaliyle karşı karşıya kalmışsa, bu onların tedbirsizliğidir, bizi kesinlikle bağlamaz. Bizim sahamızın alttan ısıtmalı olduğunu ve kesinlikle kar tutmadığını da, özellikle hatırlatıyoruz. Federasyonun bu tür talepleri gündemine alması bile bu şehre ve bu şehrin takımına haksızlıktır” şeklinde konuştular.

TEDBİRLERİNİ BAŞTAN ALSAYDILAR!

Erzurumspor’un, deplasmanda oynadığı tüm maçlara en az iki gün öncesinden gittiğinin altını çizen taraftarlar, “Üstelik havalimanındaki sorunlar nedeniyle bu takım çoğu kez Trabzon, Erzincan, Kars ve Iğdır üzerinden seyahat ediyor. Erzurumspor’un bundan dolayı bugüne kadar herhangi bir itirazı, şikâyeti ya da erteleme talebi olmamıştır. Çünkü kulüp her türlü tedbiri almış ve planlamasını da ona göre yapmıştır. Her takım Erzurum’a Cuma gününden gelirken, her nedense rakip Keçiörengücü Cumartesi gününü beklemiş ve hava muhalefetini gerekçe göstermiştir. Bu Erzurumspor’un sorunu değildir, kendi plansızlıkları ve tedbirsizlikleridir. Federasyonun da bu kolaycı anlayışa geçit vermemesi gerekir. Erzurum uçuşları iptalse, Erzincan üzerinden gelsinler, Trabzon üzerinden gelsinler” diye konuştular.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Palandöken Dağı’nın zirvesi ile birlikte artık etekleri de Mayıs ayında beyaza büründü..
Palandöken Dağı’nın zirvesi ile birlikte artık etekleri de...
Büyük Doğu Anadolu Garaj günleri Başladı
Büyük Doğu Anadolu Garaj günleri Başladı