Erzurum Ülkü Ocakları’nda nöbet değişimi

Erzurum Ülkü Ocakları’nda nöbet değişimi

İl Başkanı Haktan Genç, Erzurum İl Başkanlığı görevini Abdulkadir Gökçan’a devretti.

Erzurum Ülkü Ocakları’nda nöbet değişimi

İl Başkanı Haktan Genç, Erzurum İl Başkanlığı görevini Abdulkadir Gökçan’a devretti.

Erzurum Ülkü Ocakları’nda nöbet değişimi
Editor: admin
25 Ekim 2019 - 23:25

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanlığı’nda nöbet değişimi yaşandı. İl Başkanı Haktan Genç, Erzurum İl Başkanlığı görevini Abdulkadir Gökçan’a devretti. Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanlığı’nda düzenlenen devir-teslim ve yemin törenine Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ilçe başkanları ve Ülkü Ocakları’na bağlı merkez ilçe ve diğer ilçe teşkilatlarının yöneticileri katıldı. Törende bir konuşma yapan Haktan Genç, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı olarak, kendilerine verilen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Ülkücü hareketin büyük bir dava olduğunu ve hizmet sancağını büyük bir onur ve gururla Abdulkadir Gökçan’a devrettiğini belirten Haktan Genç, “Biz bu davanın ve bu teşkilatın emrinde olduk, emrinde kalmaya da devam edeceğiz” dedi.

ATEŞ’TEN GENÇ’E HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş ise, Ülkü Ocakları’nın aklın ve ahlakın, davaya adanmışlığın, vatan, millet ve bayrak sevdasının yükselen bir anıtı olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “Ülkü Ocakları bir irfan mektebidir. Ülkü Ocakları, vatan ve millet sevgisinin mihveridir. Herkes Ülkücü olamaz, çünkü Ülkücü demek ülküsü olandır, davası olandır, faziletin ve fikrin sahibidir” diye konuştu.

Erzurum’da Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na sunduğu katkılar ve verdiği hizmetlerden dolayı Haktan Gençe teşekkür eden Ateş, yeni İl Başkanı Abdulkadir Gökçan’a da başarılar diledi.

GÖKÇAN: SORUMLULUĞUMUZ ÇOK BÜYÜK

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdulkadir Gökçan ise, yemin töreninin ardından yaptığı konuşmada, çok ulvi bir göreve kendisinin layık görülmesinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.

“Övüncüm büyük, kıvancım büyük, mutluluğum büyük. Çünkü Türk-İslam değerlerini üstün ve hâkim kılmayı amaç edinmiş bir davanın Erzurum emanetini üstlendim. Bu dava ki, her bir mensubu ve ferdinin geçmişe, bugüne ve geleceğe karşı sorumlulukları vardır. Biz de bu sorumlulukları eksiksiz yerine getirebilmek için canla ve başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kent Lokantasına yoğun ilgi…
Kent Lokantasına yoğun ilgi…
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Atay’ı ziyaret etti..
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan...