Hayaller Hawaii Sonumuz Sanayi

Hayaller Hawaii Sonumuz Sanayi

B.B. Erzurumspor, şarampolden aşağı yuvarlanmaya devam ediyor.

Hayaller Hawaii Sonumuz Sanayi

B.B. Erzurumspor, şarampolden aşağı yuvarlanmaya devam ediyor.

Hayaller Hawaii Sonumuz Sanayi
Editor: admin
21 Mart 2022 - 14:59

Son haftalarda kaybettiği puanlarla freni patlayan B.B. Erzurumspor, şarampolden aşağı yuvarlanmaya devam ediyor. Mavi beyazlı takım, TFF 1. Lig’in 29’uncu haftasında konuk ettiği Samsunspor’a 3 puanı altın tepside hediye etti. Maçın başında sadece 10 dakika oynayabildiği etkili oyunun ardından sahadan adeta silin giden Erzurumspor, takım halinde ayakta durmakta bile zorlandı. İdmanlarını sürekli kar altında gerçekleştirmiş olmasına rağmen, Kazım Karabekir Stadyumu’nda sanki de kar yağışıyla ilk kez karşılaşmış gibi oynayan mavi beyazlı takım, taraftarını çileden çıkarma geleneğini yine bozmadı. Estrella ve Eren Tozlu dışında mücadele eden bir tek futbolcunun bile bulunmadığı Erzurumspor’da, Muzaffer Bilazer’in tüm hesapları da alt-üst oldu. 

TAKIM KAFASINDA LİGİ BİTİRMİŞ!

Liderliğe oynarken ilk iki şansını da kaybeden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligi kafasında bitirdiğini Samsunspor maçıyla adeta gözler önüne serdi. Mücadeleden yoksun ve isteksiz oyunuyla taraftarına saç-baş yoldurtan Erzurumsporlu futbolcular, Dadaş’ın Play-Off umudunu da çıkmaza soktular. 44 puana demir atarak Play-Off sıralamasında sonuncu takım olan Erzurumspor’da, Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer’in açıklamaları ise “komik” bulundu. Bilazer, sezonun bitmesine 8 maç kaldığını ve hedefin Süper Lig olduğunu dile getirerek, taraftarla resmen dalga geçti. 

TARAFTARA GÖRE SUÇLU YÖNETİM 

Erzurumsporlu taraftarlar, gelinen noktanın tek müsebbibinin Ömer Düzgün olduğunu ifade ederek, “Onursal Başkan Mehmet Sekmen’i yanlış bilgilendiren ve transfere gerek olmadığını söyleyenler, şimdi takımı kurtarsınlar da görelim. Erzurumspor’un düştüğü bu aciz durum, ara transfer döneminde tahtayı açtırmayarak şampiyonluk hayali kuranların marifetidir” dediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Atay’ı ziyaret etti..
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan...
MNG'de indirim günleri başladı!
MNG'de indirim günleri başladı!