TARAFTAR “GİTSİN!” DİYOR

TARAFTAR “GİTSİN!” DİYOR

Süper Lig’de bu hafta peş peşe gelen istifalar, Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’i de gündemde tutmaya devam ediyor.

TARAFTAR “GİTSİN!” DİYOR

Süper Lig’de bu hafta peş peşe gelen istifalar, Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’i de gündemde tutmaya devam ediyor.

TARAFTAR “GİTSİN!” DİYOR
Editor: admin
04 Kasım 2020 - 13:19

Süper Lig’de bu hafta peş peşe gelen istifalar, Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’i de gündemde tutmaya devam ediyor. Galatasaray ve Fatih Karagümrük maçlarında sergilenen kötü performanstan Şifo Mehmet’i sorumlu tutan taraftarlar, “Eğer bir ayrılık söz konusu olacaksa, bunun için daha fazla beklenmemeli ve Şifo Mehmet’le yollar bir an önce ayrılmalıdır” şeklinde görüş belirtiyor. Bir kısım taraftarlar da, Şifo Mehmet’e Göztepe maçı ile son bir şans daha verilmesi gerektiğini kaydederek, “Şifo Mehmet Göztepe maçından başlamak suretiyle bu ruhsuz futbola son vermelidir. Kendine ve takımına çekidüzen vermeyi göze alabiliyorsa kalmalı, bunu beceremeyecekse bu takıma ve bu şehre daha fazla zarar vermeden gitmelidir” önerisini getiriyor.

SÜPER LİG’DE HOCA DEĞİŞİKLİKLERİ BAŞLADI

Antalyaspor, Kayserispor ve Kasımpaşa’nın bu hafta hoca değişiklikleriyle gündeme geldiğini vurgulayan taraftarlar, Erzurumspor’un da hoca konusunda radikal bir duruş ortaya koyması gerektiğini vurguladılar. Mavi beyazlı ekibin geçen yıl da benzer bir sorunu Erkan Sözeri ile yaşadığını hatırlatan taraftarlar, “Erkan Sözeri’nin gitmesi gerekiyordu, ancak yönetim bunu hep öteledi. Sözeri’nin gitmesinin ardından takımın gidişatı da değişti. Hiç kimse bu durumu Sözeri’den sonra gelen Şifo’ya bağlamasın! Çünkü bu takımda o potansiyel zaten vardı ve takımda Erkan Sözeri’nin gitmesini istiyordu” dediler.

GÖZTEPE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Erzurumspor’un Cumartesi günü oynayacağı Göztepe maçının hazırlıkları ise sürüyor. Mavi beyazlı ekipte sakat olan Novikovas ve Kaan Kanak takımla birlikte çalışmalara başlarken, Ömer Şişmanoğlu ve Oltan Karakullukçu’nun ise, fizyoterapistler eşliğinde bireysel antrenman yaptıkları bildirildi.

Bu arada Cumartesi günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak Göztepe maçına Şifo Mehmet’in nasıl bir kadroyla çıkacağı ise, şimdiden merak konusu oldu. Şifo Mehmet’in önceki karşılaşmalarda düştüğü hatalara bu maçta düşmemesi bekleniyor.
Yenigün Erzurum
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kent Lokantasına yoğun ilgi…
Kent Lokantasına yoğun ilgi…
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Atay’ı ziyaret etti..
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan...