Tortum’da ‘karanlık’ kaza!

Tortum’da ‘karanlık’ kaza!

Tortum Belediyesi’ne ait resmi bir aracın karıştığı trafik kazası, Erzurum’da günün gündemi oldu.

Tortum’da ‘karanlık’ kaza!

Tortum Belediyesi’ne ait resmi bir aracın karıştığı trafik kazası, Erzurum’da günün gündemi oldu.

Tortum’da ‘karanlık’ kaza!
Editor: admin
18 Şubat 2020 - 22:12

Tortum Belediyesi’ne ait resmi bir aracın karıştığı trafik kazası, Erzurum’da günün gündemi oldu. Erzurum Yakutiye ilçe sınırlarında akşam saat 21.00 sularında kayarak yoldan çıkan araçla ilgili olarak kafalarda soru işaretleri oluşurken, kamuoyu Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider’den bir açıklama bekliyor. Vatandaşlar, “Akşam saat 21.00’de resmi bir aracın ilçe sınırları dışında ve hatta Erzurum’da ni işi var, anlamış değiliz” diyerek, bu konunun izaha muhtaç olduğunu dile getirdiler. 

Tortum Yolu Soğucak Mahallesi civarında kayarak yoldan çıkan ve takla atmaktan son anda kurtulan resmi hizmete mahsus aracın o saatte hangi görevle yolda olduğunun açıklanmasını isteyen vatandaşlar, “Yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğu bir vakitte ve üstelik de saat 21.00’de o araç hangi görevi yürütüyordu? Aracı kim kullanıyordu? Şayet o araç görev icabı o yolda idiyse, bu hangi görevdi?” diye sordular. 

BAŞKAN YİĞİDER’DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider’in söz konusu kazadan haberdar olup olmadığını ve konuyla ilgili olarak hangi işlemlerin yapıldığını merak eden vatandaşlar, “Belediye bu kazayla ilgili olarak hangi iş ve işlemleri yapmıştır, bilmek istiyoruz. Başkanın o aracın o saatte yolda olduğundan haberi var mıydı, bilmek istiyoruz. 

O araç o saatte hangi görevi icra ediyordu, öğrenmek istiyoruz. En önemlisi de, başkanın böyle bir görevden haberi var mıydı, bilmek istiyoruz. Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, bu soruların tamamını cevaplamalı ve kafalardaki bütün soru işaretlerini gidermelidir” şeklinde konuştular.
Erzurum Yenigün

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kent Lokantasına yoğun ilgi…
Kent Lokantasına yoğun ilgi…
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Atay’ı ziyaret etti..
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan...