YA OLACAK YA OLACAK

YA OLACAK YA OLACAK

İzmir’de oynayacağı Altay maçı için olağanüstü bir hazırlık dönemi geçiren mavi beyazlı ekip, Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde ter döküyor.

YA OLACAK YA OLACAK

İzmir’de oynayacağı Altay maçı için olağanüstü bir hazırlık dönemi geçiren mavi beyazlı ekip, Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde ter döküyor.

YA OLACAK YA OLACAK
Editor: admin
10 Temmuz 2020 - 11:05

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Altay mesaisi tamgaz devam ediyor. Pazar günü İzmir’de oynayacağı Altay maçı için olağanüstü bir hazırlık dönemi geçiren mavi beyazlı ekip, Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde ter dökerken, idmanları zaman zaman yöneticiler de takip ediyor. Futbolcular, göz dolduran performanslarıyla umut verirken, günde iki kez yapılan idmanlarda tek ve çift kale maçların yanı sıra teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar da yapılıyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, puan avantajının halen daha Erzurumspor’un elinde olduğunu belirterek, “Biz çıkacağız, işimizi yapacağız ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf olmak için canımızı dişimize takacağız” ifadesini kullandı.

ALTAY MAÇINA ÖZEL YOL HARİTASI

İdmanlardan önce rakip takım Altay’ın maçlarını analiz eden teknik heyet ve futbolcular için çok özel bir yol haritası hazırlanırken, Altay’ın etkili ayaklarını safdışı bırakabilmek için yine birbirinden farklı oyun kurguları üzerinde duruluyor. Mavi beyazlı takımın oyuncuları, Altay maçında galip gelebilmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirerek, “Biz bu maçta gülen taraf olmak için ölümüne bir mücadele vereceğiz ve 3 puanı Dadaşlara armağan ederek şampiyonluk biletini alacağız” dediler.

TARAFTARLAR ÇOK UMUTLU…

Öte yandan taraftarlar da, Erzurumspor’un çok önemli bir virajın eşiğinde olduğunu dile getirerek, “Takımımız bu engeli de aşabilecek güçte. Biz buna inanıyoruz, başaracağız ve takımımızın sayesinde o şampiyonluk kupasını Erzurum’da havaya kaldıracağız. Süper Lig’den bizi haksız yere düşürenlere, 1. Lig’de hakemlerin de katkısıyla bizi linç etmeye çalışanlara hesap sormak ve onlara hadlerini bildirmek için Süper adın verilen o lige Allah’ın izniyle yeniden geri döneceğiz” diye konuştular.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kent Lokantasına yoğun ilgi…
Kent Lokantasına yoğun ilgi…
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Atay’ı ziyaret etti..
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan...