DADAŞ DİKEN ÜSTÜNDE!

DADAŞ DİKEN ÜSTÜNDE!

B.B. Erzurumspor’un ZTK 3. Tur eleme maçında Karbel Karaköprü Belediyespor’u 6-2 mağlup etmesi, camianın yüzünü bile güldürmedi.

DADAŞ DİKEN ÜSTÜNDE!

B.B. Erzurumspor’un ZTK 3. Tur eleme maçında Karbel Karaköprü Belediyespor’u 6-2 mağlup etmesi, camianın yüzünü bile güldürmedi.

DADAŞ DİKEN ÜSTÜNDE!
Editor: admin
05 Kasım 2020 - 14:43

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçında Karbel Karaköprü Belediyespor’u 6-2 mağlup ederken, alınan galibiyet taraftarın yüzünü bile güldürmedi. Galatasaray ve Fatih Karagümrük karşısında oynanan silik futbol ve kaybedilen 6 puandan dolayı öfkeli olan taraftar, Göztepe maçına kilitlenirken, bu maçın mavi beyazlı ekip için kırılma noktası olacağı düşünülüyor. Kupa ve Göztepe maçı için yönetime galibiyet sözü verdiği ileri sürülen Şifo Mehmet’in, bu maçta mağlup olması halinde istifa edip etmeyeceği ise ayrı bir merak konusu haline geldi.

Erzurumsporlu taraftarlar, Karbel Karaköprü Belediyespor’a atılan 6 golün, Süper Lig’deki rakiplere karşı atılan bir gol kadar bile değerinin olmadığını ifade ederek, “Şifo Mehmet, Süper Lig’de yapılan hataların, kupa maçında elde edilen galibiyetle telafi edileceğini zannediyorsa, çok yanılıyor” görüşünü dile getirdi.

TARAFTARLAR DERTKÜPÜ!

Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Karbel Karaköprü Belediyespor’a attığı 6 golden ziyade, Erzurumspor’un yediği iki golü analiz etmesi gerektiğini vurgulayan taraftarlar, “Söz konusu maç Karaköprü’ye karşı değil de, herhangi bir Süper Lig ekibine karşı oynansaydı, kazanan taraf kesinlikle rakip olurdu. Çünkü ortada oyun namına yine bir şey yoktu. Şifo Mehmet Sissoko’yu kesmeye devam etsin, Emrah, Obertan ve İbrahim sevdasıyla kavrulmaya devam etsin. Kadroyu Kaan Kanak’la Teikeu ile süslemeyi sürdürsün. Mavi beyazlı takım da, sahada böylesine ruhsuz ve iştahsız oynamaya devam etsin. Şifo böyle bir tabloyla galibiyet elde edeceğini düşünüyorsa, varsın o da bildiğini okusun! Tek ümidimiz, yönetimin aklının zamanında başına gelmesidir. Aksi halde bu sezon küme düşmeye aday takımlardan birisi kesinlikle biz olacağız” diye konuştular.

MAÇIN HAKEMİ CÜNEYT ÇAKIR

Öte yandan Erzurumspor’da Cumartesi günü oynanacak olan Göztepe maçı hazırlıkları da başladı. Kazım Karabekir Stadyumu’nda saat 16.00’da oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde sürdürülen idmanlarda teknik-taktik ağırlıklı çalışmalar yapılırken, sakatlıktan yeni çıkan Novikovas’ın bu maçta forma giyip giymeyeceği ise, henüz açıklanmadı. Şifo Mehmet’in söz konusu karşılaşmaya farklı bir diziliş ve kadro planlamasıyla çıkması beklenirken, Rashad Muhammed’in bu maçta Emrah’ın yerine forma giyebileceği konuşuluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Atay’ı ziyaret etti..
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan...
MNG'de indirim günleri başladı!
MNG'de indirim günleri başladı!