Erzurumlu girişimci bakın ne istedi?

Erzurumlu girişimci bakın ne istedi?

Erzurumlu genç girişimcinin isteği üniversiteli gençleri şaşırttı!

Erzurumlu girişimci bakın ne istedi?

Erzurumlu genç girişimcinin isteği üniversiteli gençleri şaşırttı!

Erzurumlu girişimci bakın ne istedi?
Editor: admin
29 Aralık 2019 - 22:29

Erzurum’da kurulan ve kısa sürede tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği dijital bir yatırım platformuna dönüşen Yatırımcı Bilgi Merkezi, gündeme bu kez birbirinden ilginç girişimcilik tavsiyeleriyle geldi. Yatırımcı Bilgi Merkezi (YABİMER) Genel Müdürü Özcan Öner, Erzurum Teknik Üniversitesi’nde bir araya geldiği üniversite öğrencilerini gülmekten adeta kırıp geçirdi. Genç kızlara “Askerliğini yapmamış bir erkekle sakın evlenmeyin!” diye tavsiyede bulunan Genel Müdür Öner, erkek öğrencilere ise, “Siz de askerlik yapmadan iş hayatına atılmayın ve kesinlikle gerçek bir askerlik yapın!” çağrısında bulundu.


ÇOK UCUZ EV VE ARABALAR…
Yatırımcı Bilgi Merkezi’nin www.kralilan.com adresli dijital yatırım platformu üzerinden hizmet verdiğini belirten Özcan Öner, çok uygun fiyatlarla ev ve araba sahibi olmak isteyenlerin hayallerini işte bu platformda gerçeğe dönüştürdüklerinin altını çizdi. Özcan Öner, çok yakında kamu kurumlarından doğrudan araç satış ilanlarını da yayınlayamaya başlayacaklarının müjdesi verdiği sunumda, KOSGEB desteklerine dikkat çekmeyi de ihmal etmedi.

"BAŞARI ÖYKÜLERİ" PANELİNDE KONUŞTU
Erzurum Teknik Üniversitesi, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Erzurum Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen "KOSGEB Başarı Öyküleri" adlı panelde konuşan Genel Müdür Özcan Öner, geleceğin girişimcilerine birbirinden ilginç olduğu kadar dikkat çeken tavsiyelerde de bulundu. Öner’in tavsiyelerini adeta can kulağıyla dinleyen ETÜ’lü öğrenciler, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin konferans salonunu zaman zaman da kahkahayla inlettiler.

GİRİŞİMCİLERE BİRBİRİNDEN İLGİNÇ ÖNERİLER
Atatürk Üniversitesi Teknokent’te faaliyet gösteren Yatırımcı Bilgi Merkezi’nin Genel Müdürü Özcan Öner, Girişimcilik dersi öğrencilerine önemli görüşmelerini Pazartesi, Salı ve Cuma günlerinde kesinlikle yapmamalını tavsiye ederken, genç kızlardan ise, askerliğini yapmış erkeklerle evlenmelerini istedi. Genel Müdür Öner, birbirinden ilginç önerilerini şöyle sıraladı:
  “Saat 4 den sonra görüşme yapmayın! İşlerinizi aceleniz varmış gibi yapın! İş hayatında önceliğiniz para değil tecrübe kazanmak olsun. Paraya odaklanırsanız başaramazsanız ve para da kazanamazsınız ama başarıya odaklanırsanız para kendiliğinden gelir. Önemli ama hızlı karar vermenizi gerektirmeyen konularda hızlı karar vermeyin! Exceli iyi bilin. Prezi Trello gibi basit programları öğrenin! Ortağınızı iyi seçin! Erkekler, okul biter bitmez mutlaka askere gitsin ve gerçek askerlik yapsınlar! Genç çiftler, evlenmeden önce en az 6 ay nişanlı kalsınlar. Erkek ya da bayan hiç farketmez, kayınvalidelerinizi çok sevin ve ana baba duasını mutlaka alın!”  

(NOKTA25)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kent Lokantasına yoğun ilgi…
Kent Lokantasına yoğun ilgi…
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Atay’ı ziyaret etti..
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan...