Gençlerden Sekmen’e hizmet teşekkürü

Gençlerden Sekmen'e hizmet teşekkürü

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Resul Parlak ve ekibi ile bir araya geldi.

Gençlerden Sekmen'e hizmet teşekkürü

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Resul Parlak ve ekibi ile bir araya geldi.

Gençlerden Sekmen'e hizmet teşekkürü
Editor: admin
11 Kasım 2020 - 09:46

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,  ve ekibi ile bir araya geldi. Sekmen, Parlak başkanlığındaki ekiple bir araya geldiği Büyükşehir Belediyesi’nde, Yakutiye için yapılan ve yapılacak projeler üzerine konuştu. Sekmen, Büyükşehir Belediyesi olarak Erzurum’da atılım üstüne atılım gerçekleştirdiklerini belirterek, “Biz bu noktaya ortak akılla, istişareyle görüş alışverişi ve uzlaşı kültürü sayesinde geldik. Vatandaşımız neyi istiyorsa, ona yöneldik, onu yaptık” dedi. Büyükşehur Belediyesi’nin ulaşımdan eğitime, turizmden tarıma, hayvancılıktan spor, kültür ve sanata varıncaya kadar birçok alanda reform niteliğinde adımlar attığını vurgulayan Başkan Mehmet Sekmen, “Hamdolsun Erzurum’un dört bir yanında imzamız ve mührümüz var. Yollar yapıyoruz, köprüler yapıyoruz, kültür merkezleri, spor, kongre ve fuar merkezleri kuruyoruz. Çevre yatırımları yapıyor, alt ve üstyapı yatırımlarımızla Erzurum’un tüm ihtiyaçlarını ortadan kaldırıyor, sorunlarına çözüm üretiyor, geleceğini inşa ediyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN PARLAK’TAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR

AK Parti Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Resul Parlak ise, Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri yakından takip ettiklerini belirterek, “Erzurum’daki gelişim ve değişim sürecine hep birlikte tanıklık ediyor ve şehrimizin giderek güzelliştiğine şahit oluyoruz. Büyükşehir Belediyemizin bu denli aktif çalışmalar yaparak, Erzurum halkının beklenti ve ihtiyaçlarını karşılıyor olması elbette mutluluk verici. Tabi biz de Sayın Başkanımızın vurgu yaptığı gibi bu noktaya gelişimize istişare ve görüş alışverişinin önemli katkılar sağladığının farkındayız. Erzurum’u bu hizmetlerle tanıştırdığı ve şehrin çehresini değiştirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e şükran borçluyuz” şeklinde konuştu.

AK Parti Yakutiye Gençlik Kolları olarak; Erzurum’a hizmet ediyor olmaktan büyük onur duyduklarının altını çizen Parlak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e de konukseverliğinden dolayı teşekkür etti. Gençlik buluşmasında Büyükşehir Belediyesi’nin Yakutiye projeleri de ele alındı, görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Atay’ı ziyaret etti..
Rektör Çomaklı, YÖKAK Başkanı Kocabıçak ile İnsan...
MNG'de indirim günleri başladı!
MNG'de indirim günleri başladı!